my crush is her's now



Last semester , i met McAd , erman introduce him to us while we were lepak-ing at Night Circle . He was so attractive . Goddammit he was just like my late boyfriend Fiy . I was so happy by that time but i cant managed it . So i became so quiet just to watch him . I like him so much for real . He just like Fiy , always smile , funny and so sweeet . but one thing i dont like about him is 'hot tempered' that whats erman said . I dont care that he is younger than me as long as im happy watching him because he just like Fiy . We just me couple of time , every time while we were lepak-ing i feel so stunned with his eyes that smile with his sweet joke . Then one day , we sent him to his college . It was so sad . But on that moment i didnt say much . I act like i hate him , like i dont care . Stupid me !

Last week , we met again after a monthbecause we want to surprise erman girlfriend , Shida . I cant wait to confess that i like him so much . But slowly i try to sesembang acah2 dah ok dengan dia .He's coming with his friend idk his name . hahaha . He start to talk , hmmm melting la yallll , so he kept making joke and start to call me some sweet thinggy lah malu to say hahaha  . and pretend to peluk bukan betul2  . shoo shweet . So we went to P5 to surprise Shida who has been waiting for erman for nasi lemak for about 30min . Tadaaa McD Chicken for shida with candle . Singin together Happy Birthday To Youu.

Then we start to eat the satay , and burger . Just simple one lah PT is finished already . While enjoying the feast , I saw McAd started to act weird , he look in the awkward situation . Then they start to whispering to each other telling tht McAd feel uncomfortable as Eib was there cuz he had a crush on her . FUCKKKKKKKK .  tak selera nak makan . aku g basuh tangan . sampai2 je dah habis makan . aku kemas time tu diorg start ada chemistry .aku gagahkan jua kemas barang2 depan diorang Diorang tak salah , seriously McAd handsome Eib Lawa . McAd suka perempuan muka mix , Eib suka yang berada . Babilahhh . Aku banyak je crush kat lelaki lain tapi tak pernah sehebat ni . Depan mata kena caras . tatkala mereka sedang berbunga bunga , air mataku bertakung di kelopak mata menahan sebak cinta beralih arah didepan mata . Aku silap dulu , aku sombong deng McAd sebab aku tau aku tengah belajar aku tak nak pelajaran aku terabai . aku tak nak couple . Plan aku just . Aku nak confess aku suka dia , lepas tu aku belajar macam biasa kalau dia suka aku lepas degree or master kita kawin . Tapi sayang tak sempat confess pun . Pucuk muda aku ditebas petani moden . Aku sedih yang teramat masa tu .  Aku ajak atin keluar lepak . aku cakap ada benda sedih nak cerita . Tapi Erman dengar dia ajak lepak kat NC lagi . hmmmm

MotherF . McAd ada kat situ dia buat tak layan je aku padahal sejam tadi jumpa kita sembang biasa je . Yelah hati dah berbunga , dia mesti tengah chat dengan Eib .  Pedih do hati . then dia balik awal . hmmmmmmmmmmm . x pernah dia balik awal .  hhhmmmmmmmmmm . Hatiku remuk lagi. lalu di situ aku tak jadi buka cerita sedih tu dekat atin sebab ada Ekah . Naik motor tu atin ajak pusing area tu . kene pulak dengan angin sepoi sepoi bahasa aku terasa terkilan sebab McAd ni la satu2nya lelaki yang aku x pilih paras rupa setelah Fiy . dan aku suka dia sebab dia macam Fiy . Lawak ! .
Habis merata kami berjalan  .
2:30am sampai rumah tengok Eib tengah Video Call bertudungkan selimut . tiba2 aku dengar perbualan mereka 'siapa balik? jawabnya 'abir dengan atin' . kalau macam tu mesti oarang yang kitorang kenal hmmmmm McAd rupanyaa. Hatiku bagaikan tin kosong dipijak .REMUK .aku sedih . aku sedih .aku sedih .

Takpalah aku cari lain . mungkin ada yang terbaik untuk aku . aku nak macam Fiy . Biar x handsome asalkan buat aku happy .











Comments

Popular posts from this blog

ELC 590 - Informative speech outline & slide

ELC 590 - persuasive speech

Micro Fishing Is a New Hobby